Ilmainen toimitus koko Suomeen! 📦

Toimitus ja palautus

Toimitus ja palautus

Toimitusehdot

Tuovih Palvelut myy osoitteessa Ihanuudet-verkkokaupassa (Y-tunnus 3139769-6) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 25.5.2021 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme. Suomeen toimitettavien tuotteiden hinnat sisältävät kunkin tuotteen verokannan mukaisen arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Kaikkiin tilauksiin kuuluu maksuton toimitus. Ihanuudet-verkkokaupasta ostettujen tuotteiden toimituskulut sisältävät sekä pakkaus- että postikulut.

 

Local Delivery

Local Delivery on saatavilla tilauksiin, joiden toimitusosoite on enintään kahden kilometrin (2 km) etäisyydellä verkkokaupan toimipisteestä.

 

Kirje

Tilauksemme lähetetään kirjeenä, jotta saamme pidettyä tuotteen kokonaishinnan mahdollisimman pienenä. Kirje on saatavilla kaikkiin toimituksiin.

 

Toimitusajat

Verkkokauppamme pyrkii lähettämään tai toimittamaan kaikki tilaukset kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja luottokorttivaltuutuksesta, edellyttäen, että tuotteita on tilaushetkellä varastossa. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä toimitukseen liittyvissä asioissa. Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiin tilausvahvistuksen. Jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole jostain syystä saatavilla, asiakaspalvelijamme on asiakkaaseen yhteydessä.

Local Delivery: 1-2 päivää

Kirje: 1-4 työpäivää, tarkemmin toimitustavasta Postin sivuilla.

 

Yllä annetut toimitusajat ovat arvioita. Huolimatta siitä, että teemme kaikkemme tilauksen toimittamiseksi ajallaan, emme ole vastuussa mistään menetyksestä, joka on aiheutunut sinulle myöhästyneestä toimituksesta tai myöhästyneistä toimituksista johtuen yhteistyökumppaneidemme toiminnasta.

Mikäli tilaustasi ei toimiteta kohtuullisessa ajassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse ihanuudet@ihanuudet.fi tai Facebook Messengerin välityksellä.

 

Vaurioitunut lähetys

Mikäli lähetys on vaurioitunut, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse ihanuudet@ihanuudet.fi tai Facebook Messengerin välityksellä.

Ihanuudet-verkkokauppa ei ole vastuussa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta toimituksen myöhästymisestä tai myöhästymisestä aiheutuneesta välillisestä haitasta. Pidätämme myös oikeuden toimittaa tilaus useassa erillisessä paketissa tai toimituskerrassa.

Lisätietoja

Autamme sinua mielellämme kysymyksissä Ihanuudet-verkkokaupan tuotteista tai toimitusehdoista. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse ihanuudet@ihanuudet.fi tai Facebook Messengerin välityksellä.

 

Palautusoikeus

Toivomme, että olet tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen ja se suojaa laitettasi pitkään. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, tarjoamme verkkokaupastamme tilatuille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. 

Olethan varovainen käsitellessäsi tuotetta. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa: ehjä ja käyttämätön. Palauta tuote sekä lisätarvikkeet pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Tarkastamme tuotteet ennen maksun palautusta. 

Jos toimittamamme tuotteet ovat vioittuneet tai olemme lähettäneet sinulle virheellisiä tavaroita tai väärän määrän tuotteita, otathan meihin välittömästi yhteyttä, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa toimituksesta, sähköpostitse ihanuudet@ihanuudet.fi tai Facebook Messengerin välityksellä.

Ennen palautuksen lähettämistä, ota yhteyttä sähköpostitse ihanuudet@ihanuudet.fi tai Facebook Messengerin välityksellä.

Palauttaminen maksaa sinulle yhden tai kahden postimerkin hinnan (1,85€ tai 3,70€) palautettavien tuotteiden määrästä riippuen. Mikäli palautettavat tuotteet painavat yli 50 grammaa (g), täytyy lähetykseen laittaa kaksi postimerkkiä. 

Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman 1-5 arkipäivän kuluessa, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Jos palautat tilauksen, jonka yhteydessä olet käyttänyt personalisoitua alennuskoodia, koodi ei aktivoidu uudelleen. Tuotteiden palauttamiseen sisältyviä kustannuksia ei palauteta.

Palautustavat

Palautus postitse tai itse tuotuna postilaatikkoon osoitteeseen:

Ihanuudet, Eilantie 41b, 01420, Vantaa

 

Vaihto-oikeus

Mikäli haluat uuden tuotteen (tuotteen eri mallille tms) tilaamasi tilalle, palauta tilaamasi tuote normaalisti. Tee uusi tilaus normaalisti verkkokaupassamme. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaan. Hyvitämme palauttamasi tuotteen hinnan sinulle, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Uusi tilaus maksetaan normaalisti verkkokauppatilauksen yhteydessä.

Tilauksen peruminen

Mikäli tahdot perua tilauksesi ja et ole vielä saanut toimitusvahvistusta, ole yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse ihanuudet@ihanuudet.fi tai Facebook Messengerin välityksellä.