Ilmainen toimitus koko Suomeen! 📦

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Miten toimin, jos tuote on mennyt rikki toimituksessa tai se on viallinen?

Kaikki tuotteemme on tarkistettu ennen lähetystä, mutta inhimilliselle virheelle on mahdollisuus. Jos tuote on viallinen tai se on mennyt toimituksessa rikki, ota yhteyttä ihanuudet@ihanuudet.fi.

 

Millä voin maksaa tilaukseni?

Sivuillamme hyväksytyt maksutavat ovat Visa, Mastercard, American Express sekä Apple Pay. Tulevaisuudessa tulemme hyväksymään myös MobilePayn.

 

Tuote oli ilmainen ja tilasin sen, miksi tilaukseni peruttiin?

Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa, että asiakas ymmärtää kyseessä olleen virheen.

 

Tilasin väärän tuotteen. Kuinka voin palauttaa tai vaihtaa sen?

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, sen täytyy olla käyttämätön sekä uuttavastaavassa kunnossa. Jos tahdot palauttaa tai vaihtaa tuotteen, ota yhteyttä ihanuudet@ihanuudet.fi

 

Miten tuotteet toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan joko postitse tai kuljetuksella. Postitse tuotteilla kestää 1-3 arkipäivää. Lähialueen (Itä-Vantaa) toimitukset voidaan toteuttaa jopa samana päivänä! 

Kaikki toimitustavat ovat ilmaisia. Huomaathan, että toimitusvalikosta voit valita yhden tai kolmen kuukauden takuut panssarilaseille.

 

Miten hyvin panssarilasi suojaa puhelimen näyttöä?

Panssarilasi suojaa puhelimen näyttöä naarmuilta, halkeamilta sekä lialta. Panssarilasi voi suojata näytön halkeamalta, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku tai tarpeeksi korkea tiputus voi rikkoa myös puhelimen näytön. Panssarilasi ei siis suojaa puhelinta 100-prosenttisesti.

 

Jos nämä eivät vastanneet kysymykseesi, voit ottaa yhteyttä ihanuudet@ihanuudet.fi! Vastaamme mielellämme kysymyksiinne! 😊